Pacient de 26 anys d’edat, amb antecedent de fractura en incisiu central dret i carilla de composite en incisiu central esquerre. Realitzem col·locació d’implant immediat en incisiu central dret, amb pilar de zirconi i canviem la careta de compòsit per una faceta feldespática.

Pacient va a clínica perquè no està contenta amb l’aspecte de les seves dents. Realitzem empelts de geniva per compensar els teixits tous i col·locació de corones i carilles dentals de ceràmica.

Rehabilitació superior mitjançant corones de zirconi sobre dents i implants dentals.

Pacient de 60 anys d’edat. Es van col·locar 6 implants i una pròtesi de ceràmica superior. En la visita de la cirurgia es col·loca una pròtesi de càrrega immediata superior perquè el pacient tingui unes dents provisionals mentre cicatritzen els implants.

Rehabilitació superior mitjançant implants dentals i corones ceràmiques.

Rehabilitació superior mitjançant implants dentals amb corones de zirconi.

Rehabilitació de maxil·lar superior, mitjançant corones de zirconi, i col·locació d’implant dental al caní.

Pacient amb absència de dents parcialment. Mobilitat dental i absència d’os per a col·locació d’implants, després de fer empelts d’os es realitza rehabilitació dental superior i inferior.

Higienització d’arcada superior i inferior per a col·locar pròtesi parcial removible en maxil·lar superior i inferior.

La pacient acudeix a la nostra clínica ja que no li agrada el seu somriure actual. Realitzem carilles ceràmiques dentals en el sector anterior, per millorar el somriure.

Rehabilitació oral completa mitjançant implants i pròtesis ceràmica.

Pacient amb absència de premolars posteriors, també vol millorar els laterals pel que col·loquem implants posteriors i dues facetes a les dents laterals.

Pacient amb genives inflamades i corones desemparades. Realitzem rehabilitació amb carilles de ceràmica corones i un implant a l’incisiu lateral.

Contacta con nosotros

Envíanos un correo electrónico y nos pondremos en contacto con usted lo antes posible.