Avantatges del programa dental per pensionistes a Sabadell

  • Pensionistes de més de 70 anys.
  • Finançament sense interessos fins 24 mesos
  • Revisió anual gratis
  • Descomptes en tots els tractaments dentals: pròtesis dental, genives, implants dentals amb titani i zirconi, estètica dental, blanquejament, fundes i carilles, prevenció de caries i més…

Posem a la teva disposició diferents opcions de pagament perquè puguis realitzar el teu tractament dental de tots el serveis dentals de la forma més còmoda,. Deixa´ns les teves dades i et trucarem gratis per informar-te sobre la nostre programa dental per pensionistes a Sabadell:

Com es poden evitar problemes de les genives si ets gent gran?

  • Una higiene bucal deficient.
  • Una dieta inadequada.
  • l’Estrès i el tabaquisme
  • Medicaments que poden afecten l’estat de les genives.

Com es pot mantenir una bona salut dental per a la gent gran? .

Amb la cura domèstic adequat i revisions dentals periòdiques, les dents poden durar tota la vida. Independentment de la seva edat, mantingui les seves dents i genives saludables raspallant almenys dues vegades a el dia amb una pasta de dents i esbandida bucal amb fluor, utilitzeu el fil dental diàriament i visiti al dentista en forma periòdica per realitzar-se neteges professionals i revisions.

Què he de conèixer com a gent gran sobre la salut bucal?

Els trastorns de salut preexistents, com diabetis, afeccions cardíaques o càncer poden afectar la seva salut bucal. Assegureu-vos de comunicar-li al seu dentista qualsevol problema de salut, perquè comprengui la seva situació general i l’ajudi a satisfer les seves necessitats especials.
Les pròtesis dentals li fan la vida més fàcil a la gent gran, però requereixen cures especials. Seguiu atentament les instruccions de l’dentista i Visiti’l si sorgeix qualsevol problema. Les persones que utilitzen pròtesis dentals han de realitzar un examen anual.

Les càries i el deteriorament de les superfícies radiculars de les dents són més comuns en les persones grans. Per tant, és important raspallar amb una pasta de dents amb fluor, utilitzar el fil dental diàriament i visitar a el dentista amb regularitat

Contacta con nosotros

Envíanos un correo electrónico y nos pondremos en contacto con usted lo antes posible.